Onze heersers 2017 – 2018

Grote Prins Bram (Minnen) I:
Bram is 30 jaar en regeert als Bram I dit seizoen over het Droepnazeriek. Bram woont samen met vrouw Daniëla en hun kinderen Eva en Teun in ut prinselijk pelies aan de Rozenstraat. Bram staat al jaren te trappelen om prins van de Droepnaze te worden en dit jaar is het dan eindelijk zo ver, alle seintjes gingen op groen en op 18-11-2017 mocht hij uit de ton springen!
Tussen zijn taken als heerser van het Droepnazeriek werkt Bram als logistiek medewerker bij Saint-Gobain Abrasives BV in Born.
Als klaroenblazer zorgt Bram voor de vrolijke noot bij schutterij Sint Martinus uit Vaesrade, en heeft hij een voorliefde voor dieren, in het bijzonder speciale rassen kippen en hanen.t

Jeugdprins Luca (Gelissen) I:
Luca is 12 jaar en leerling van de Gerardus Majella basisschool in Heksenberg, zoon van Joni en John en grote broer van Lenn. Hij is een echte allemansvriend en is graag onder de mensen. Met Carnaval viert hij dit dan ook graag met zijn ouders en broertje Lenn, maar ook met alle mensen uit Vaesrade en omstreken.
Zijn hobby’s zijn o.a. vissen en voetballen. Verder trommelt hij erop los bij Schutterij Sint Martinus Vaesrade.

Jeugdprinses Anna (Theunissen) I:
Anna is 10 jaar en zit op de Sint Dionysius school in Schinnen. Ze is de dochter van Danny en Bianca.
Anna is een dierenliefhebster. Zo heeft ze een hond, een tackel om precies te zijn die luistert naar de naam Lady, 2 konijnen(Stamper en Kolosso), 2 vogels (Pietje en Tweety) en een hele school vissen.
Te midden van al die dieren leest Anna graag, het liefst in het boek “Fantasia” van Geronimo Stilton. Haar lievelingskleur is overigens “Blauw”
Als Anna even geen zin heeft in te lezen en de dieren niet verzorgd of geknuffeld hoeven te worden kijkt ze graag naar Youtube (Meisje Djamila) en TV (Thundermans en Henry Danger).
Bij de Harmonie Sint Servatius is ze druk bezig met saxofoonlessen. Daarnaast is ze lid van Schutterij Sint Martinus waar ze druk aan het oefenen is met Lyra. Omdat Anna nog tijd over had zit ze ook nog op dansen, volgt ze een typecursus en speelt ze graag Mario Karts op haar Nintendo Switch.