Onze heersers 2016 – 2017

Grote Prins Marc (Verkissen) I:

Marc is geen onbekende in Vaesrade. Als tambour-majoor van Schutterij St. Martinus staat hij al jaren zijn mannetje. Afgelopen ZLF in Voasje was hij één van de medeorganisatoren. Ook speelt hij in de schutterij de jachthoorn.

Met vrouw en kinden is hij verder een vaste bezoeker van de diverse activiteiten in ons dorp. Marc is een echte verenigingsman!

Marc werkt als Timmerman bij Goessens Bouwbedrijven te Puth-Schinnen.

Hij is getrouwd met Dian en heeft 3 kinderen, Robin, Jens en Iris. Naast het drukke programma qua werk, gezin en verenigingsleven luistert Marc graag naar muziek, in het bijzonder Rowwen Heze.

Jeugdprins Robin (Verkissen) I:

Robin is de zoon van de grote prins, Marc I en Dian Verkissen. Robin heeft een broertje Jens en een zusje Iris. Hij gaat naar schoon op het Graaf Huyn College in Geleen.

Ook Robin is lid van Schutterij St. Martinus, waar hij trommelt. Hij is een echt muzikaal talent, zo speelt hij ook nog piano en heeft hij meegespeeld op de laatste CD van Rowwen Heze.

Robin heeft ook nog meer hobbies. Zo luistert hij graag naar muziek en cabaret, waar Jochem Meyer zijn favorite is en volgt hij vlogger Bram de Wijs op de voet!

Jeugdprinses Rocca (Roberts) I:

Rocca is 10 jaar en zit op school op basisschool Schinveld. Naast dat ze haar uiterste best op school doet zorgt ze voor haar hond "Ace".

Rocca vind je verder regelmatig op de manege waar zij op paardrijden zit. Een echte dierenvriend want ze heeft ook nog schildpadden.

Met turnen zorgt Rocca dat ze lenig en flexibel blijft. Verder knutselt ze graag en houdt ze van Barbie.

Net als Robin volgt ook Rocca vloggers. Haar favorite zijn: "Enzo Knol" en "Leuk of meuk"